fbpx
hero-gradient

Sähköauton latausasemat

 

TILAA LATAUSASEMA

Asennamme vuodessa yli tuhat latausasemaa!

Olemme yksi Suomen suurimmista kotilatauslaitteita asentavista yrityksistä ja asennustoimintamme kattaa tällä hetkellä koko Suomen. Asennamme sähköauton latausaseman kotiisi jopa viikon sisällä tilauksesta !

InnoHome

Charlie 3

Charlie-latausasema on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Se on turvallinen ja tehokas vaihtoehto hybridi- ja täyssähköautojen lataukseen. Charlie on 3-vaiheeseen asennettava, 22 kW enimmäistehon latausasema erityisesti kotikäyttöön. Ajoneuvosta riippuen tunnin latauksella saa jo noin 100 ajokilometriä. lisätietoja

Hinta
1495 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
Beny

Smart

Hinta sisältää kuormanhallinnan asennettuna! Kuormanhallinta ylläpitää dynaamista tasapainoa kotitalouden kokonaisvirran suhteen ja varmistaa sähkön riittävyyden välttääksesi sulakkeen palamista. Latauslaite säätää automaattisesti latausvirtaa (0-32A / 0-22kW). Näin voit huolettomasti käyttää kodinkoneita tai kiuasta ilman, että sinun pitää huolehtia sulakkeiden riittävyydestä. Latauslaite osaa myös säätää auton lataustehoa paikallisen aurinkosähkön tuotannon mukaisesti.

Hinta
1590 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
Innohome

Charlie C

Charlie-latausasema on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Se on turvallinen ja tehokas vaihtoehto hybridi- ja täyssähköautojen lataukseen. Charlie on 3-vaiheeseen asennettava, 22 kW enimmäistehon latausasema erityisesti kotikäyttöön. Charlie C -malli tulee kiinteällä type 2 -kaapelilla.

Hinta
1639 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
Webasto

Pure 2

Kätevästi virtaa sähkö­autollesi Edullinen, turvallinen ja mukava käyttää 11 kW malliversio Type2 –pistoke 4,5m latauskaapeli Taattua Webasto-laatua 5 vuoden takuu Kiinteällä latauskaapelilla

Hinta
1690 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
Wallbox

Pulsar +

Wallbox Pulsar Plus ‑latauslaitteet on suunniteltu älykästä sähköauton latausta silmällä pitäen. Pulsar-tuoteperhe on ihanteellinen jokapäiväiseen kotikäyttöön sekä siinä on myös laaja valikoima toimintoja, joita voi ohjata helposti puhelimen myWallbox-sovelluksella.

Hinta
1690 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
Easee

Home

Easee Home on älykäs ja mukautuu kaikkiin sähköajoneuvoihin, jännitteisiin ja verkkovirtaan. Easee Home mukautuu aina auton tarpeisiin ja tuottaa suurimman mahdollisen tehon, jota kotona on saatavilla. lisätietoja

Hinta
1689 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
Fibox

Heat 'N Charge

Heat’n’Charge on erinomainen vaihtoehto kun halutaan ladata hybridiautoa, mutta ei haluta luopua lohkolämmittimen käytöstä tai sen mahdollisuudesta. Laitteessa on kuitenkin nykyaikaisia ominaisuuksia, kuten bluetooth ohjatut pistorasiat, jotka ovat myös suunniteltu kestämään jatkuva 16 A virrankulutus, jota sähköautojen lataaminen tarvitsee. Huom! Laite katkaisee latauksen 12h välein. Laitteeseen voidaan asentaa myös mekaaninen käyttäjäkohtainen energian kulutusmittari lataa tuotteen pdf esite tästä

Hinta
790 €
(Sis. alv. 24%) Asennettuna

Muut lisätarvikkeet

Kulutusmittaus + 149 €/kpl (sis. alv. 24 %)

Saatavana myös sisäänrakennetulla sähkömittarilla, esimerkiksi taloyhtiökäyttöön kun sähköauton latausta halutaan seurata käyttäjäkohtaisesti.

Fibox tolppasovite + 49,99 €/kpl (sis. alv. 24 %)

Tolppasovite lämmitystolppaan

Fibox

Heat 'n Charge Smart

Käyttökohteina mm. alueet, joissa pysäköitävä auto vaihtuu usein, kuten esimerkiksi julkiset pysäköintihallit tai yhteiskäyttöiset pysäköintipaikat. Laite soveltuu auton lämmitykseen ja lataukseen. Tekniset tiedot: Latausteho: 3,6 kW Latausliittimien määrä: 2 Latausliitäntä: Superschuko Asennus: Pylväs tai seinä Vikavirta: A-tyyppi Sulake: 16 A Vaiheet: 1

Hinta
1490 €
(Sis. alv. 24%) Asennettuna

Muut lisätarvikkeet

Fibox tolppasovite + 49,90 €/kpl (sis. alv. 24 %)

Tolppasovite lämmitystolppaan

Näin sähköauton latauspisteen tilaus etenee

1. Sähköauton latauspisteen hinta

Olemme muokanneet tavalliselle kiinteistön seinään tulevalle latauspisteen asennukselle kiinteähintaisen perusasennuksen, jolla latausasema asennetaan kiinteistön ominaisuuksien ehdoilla 3,7 – 11 kW latausteholle. Näin latauspisteen osto on helppoa ja vaivatonta, etkä maksa turhasta! Vaan tiedät mitä olet ostamassa.

Käytämme latausasemien asennuksissa yleensä Svea:n rahoitusratkaisuita. Voit hakea luottopäätöksen valmiiksi täältä:

2. Latauspisteen valinta

Suurin osa latauslaitteista tunnistaa, kuinka suurta lataustehoa auto ottaa vastaan. Eli jos hankit latausteholtaan 22 kW latausaseman, voit ladata sillä kaikkia sähkö- ja hybrid -autoja. Kuitenkin kaikkialla lataaminen 22 kW (eli 32A) teholla ei ole mahdollista tai jos käytössäsi on hybridi auto, on kustannusten puolesta järkevää harkita latauslaitetta, jonka latausteho on pienempi. Esimerkiksi vain 16 A / 3,7 kW. Me kuitenkin autamme aina latauspisteen- ja sen ominaisuuksien valinnassa. Älä epäröi ottaa yhteyttä, vaan kartoitetaan yhdessä sinun kohteeseesi sopivat vaihtoehdot latauspisteelle sekä asennukselle. Kartoitus onnistuu yleensä etäkartoituksena sähköpostilla, mutta tarvittaessa tulemme myös paikanpäälle !

3. Latauspisteen asennus

Meillä tuotteet asennetaan yleensä 1-3 viikon kuluessa tilauksesta, riippuen latauslaitteesta ja sen saatavuudesta. Et siis joudu odottelemaan asennusjonossa, vaan pääset lataamaan kotona nopeasti ja edullisesti. Näin säästät selvää rahaa!

Seuraamamme sähköauton kulutusekvivalentin mukaan, säästö normaalilla ajomäärällä on nousseellakin sähkönhinnalla lähes 300€/kuukaudessa. Vaihtaminen sähköautoon on tällä hetkellä siis erittäin kannattavaa! Seurantakohteen lataus suoritetaan edullisesti kotilatauksena Easee ja Tesla -latausasemilla.

Asennussisältö löytyy täältä:

 

Tiesitkö,

että palveluistamme saat kotitalousvähennyksen?

Vuonna 2023 kotitalousvähennyksen maksimi on 2 550 euroa henkilöltä ja omavastuu on 100 euroa vuodessa. Vähennyskelpoinen osuus työn osuudesta on 40 %, kun työ on ostettu yritykseltä.

Kysy lisää

Lisätietoa latauspisteistä

Sähköauton lataus kotona

Kotilatauksella tarkoitetaan pitkäkestoista latausta, joka suoritetaan yleensä kotona yön yli lataamalla. Näin voidaan lataus suorittaa pelkällä sähkön hinnalla, jolloin lataaminen on mahdollisimman kustannustehokasta. Osassa latausasemista on myös latauksen ajastaminen käytössä, jolloin lataus voidaan ajoittaa tapahtuvaksi esimerkiksi yösähkön aikaan. On myös olemassa laitteita, joiden äly on viety niin pitkälle, että niiden lataaminen voidaan ajoittaa tapahtuvaksi silloin kun sähkön hinta on halpa.

Arkeen tulee joustavuutta, kun voit ladata sähköautoasi omalla kotipihalla. Latauspisteen asennus vaatii vain oman sähkökeskuksen, josta ottaa virtaa.

Jos käytössäsi on vain töpselilaturi, on mahdollista, että latausteho ei riitä lataamaan autoasi täyteen edes yön yli ladattaessa. Sähköauto vaatii lataukseen sopivan lataustehon, jolloin oikeanlaisella laturilla auton lataus voi olla täynnä jopa 2 tunnissa.

Sähköauton latauspiste omakotitaloon

Latauspiste voidaan asentaa esimerkiksi omakotitalon ulkoseinään, autotalliin, autokatokseen tai lämmitystolppaan, eikä se vaadi mitään ilmoituksia tai lupia (paitsi kiinteistön omistajan lupa). Latausaseman asennus omakotitaloon on siis helppo, nopea ja vaivaton toimenpide.

Useimmiten latauspisteen asennukseen kuluu aikaa n. 2 – 4 tuntia. Joissain kohteissa voi tulla tarve keskuslaajennukselle tai johdotuksen etäisyydestä voi tulla hieman pidempi. Silloin asennuksessa saattaa kestää hieman kauemmin.

Lähtökohtaisesti sähköauton latauspiste pystytään asentamaan kaikkiin kiinteistöihin, kunhan siihen vain on kiinteistön omistajan hyväksyntä.

Voimavirtapistokkeeseen liitettävä latausasema voi olla petollinen hankinta. Miksi?

Syitä on monia. Jos esimerkiksi kesken täydellä teholla suoritettavaa latausta, pistoke irrotetaan, mitä silloin voi käydä? Tämä saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa auton hajoamisen tai sähköiskun vaaran.

Myös, jos sähköjärjestelmää ei ole tarkastettu, saattaa pistoke olla järjestelmässä hyvinkin kaukana syöttävästä päästä, jolloin autoon suurella teholla syötettävä virta joutuu pahimmassa tapauksessa kulkemaan monien vanhojen liitosten läpi, aiheuttaen lämpiämistä ja mahdollisen tulipalon. Luonnollisesti tämä tapahtuu juuri yöaikaan kun asukkaat ovat nukkumassa.

Vanhemmat sähköjärjestelmät eivät myöskään ole suunniteltu auton lataamisesta aiheutuvaan jatkuvaan virrankulutukseen, jolloin on mahdollista että keskellä yötä palaa esimerkiksi kiinteistön pääsulake. Talviaikaan varmasti inhottava herätys.

Sähköauton latauksen käytettävyys myös paranee huomattavasti, kun lataus suoritetaan siihen tarkoitetulla ja kiinteäasti asennetulla laitteella. Silloin ei tarvitse kuin irrottaa latausjohto ja siirtää se seinällä olevaan sille tarkoitettuun paikkaan. Vältyt märän, lumisen tai likaisen latauskaapelin keräämiseltä hienon uuden autosi takakonttiin.

Miksi kannattaa panostaa kunnolliseen latausasemaan ja asennukseen ?

Kun latausasema on laadukas ja sen on asentanut ammattilainen, on se käytettävyydeltään paras mahdollinen. Latausteho on riittävä ja lataus siten nopeaa.

Sinun ei tarvitse kääriä kylmiä, lumisia, märkiä tai kuraisia latauslaitteita hienon sähköautosi takakonttiin.

Kiinteästi asennettua latauslaitetta ei ole helppo varastaa, toisin kuin töpselimallin.

Saat käyttöösi mahdollisimman suuren lataustehon kuormanhallinnan ansiosta, eikä sinun tarvitse huolehtia laitteen toiminnasta. Töpseli kiinni ja that’s it !

Miten hyödyn kunnollisen latauslaitteen hankinnasta?

+ Laadukas laite

+ Nopea lataus

+ Turvallinen

+ Takuu

+ Ammattilaisen asentama

+ Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu

+ Asunnon jälleenmyyntiarvo nousee

+ Ei luvatonta käyttöä

+ Ei tarvitse nostaa joka käytön jälkeen auton peräluukkuun

 

Tilaan tuotteen nyt, koska se asennetaan minulle ?

Asennus voidaan parhaimmillaan suorittaa jo seuraavana päivänä, jos asentajamme ovat liikkeellä kyseisellä alueella. Pääsääntöisesti sähköauton latauspisteet asennetaan kuitenkin viikon sisällä tilauksesta. Koronan aiheuttamat laitteiden saatavuusongelmat saattavat kuitenkin viivästyttää latauspisteiden saantia, mutta tästä toki ilmoitamme heti ja keksimme yhdessä tilanteeseen ratkaisun.

Pro lyhyesti

Olemme vuonna 2012 perustettu kiinteistötekniikan palveluita tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme selkeästi ja ymmärrettävästi kokonaisratkaisuja kiinteistön korjaus- ja kunnostustoimenpiteisiin.

Lue lisää

Liity Pron sisäpiiriin

Liity Pron sisäpiiriin

…ja kuulet ensimmäisten joukossa
uusista palveluistamme, tuotteistamme
sekä ajankohtaisista uutisista.

    Verkkosivut yritykselle: WDS