fbpx
hero-gradient

Sinustako Prolainen?

Jätä avoin hakemus

Tesla koulutuspäivä Pro:n pääkaupunkiseudun toimipisteellä. Kaikki pääsi ajaan Teslaa! Jätskiä ja sähköautoilua ja laitteen asennuskoulutusta, oli kiva päivä!

Prolaisena yhdessä eteenpäin

Meillä puhalletaan yhteen hiileen. Olemme työympäristönä välittävä ja empaattinen. Oli tilanne mikä hyvänsä, olemme aina valmiita kuuntelemaan toisiamme. Haluaisitko sinäkin olla mukana tarjoamassa asiakkaillemme rehellisesti parasta palvelua helposti ja ymmärrettävästi? Jos vastasit kyllä, sovit loistavasti joukkoomme! Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Alapuolelta löydät avoimet työpaikat

 

Ota meihin yhteyttä tai jätä hakemus sopivaan työpaikkaan!

Avoimet työpaikat

Latausasema-asentaja

Työpaikkakuvaus

Etsimme sähköasentajia itsenäiseen työhön latausasema-asennusten pariin. Tarjoamme pitkäaikaista työsuhdetta kilpailukykyisellä palkalla.

Rupea sinäkin Prolaiseksi!
Tarjoamme työntekijöillemme parhaat mahdolliset työkalut onnistumiseen. Yhteiset tavoitteet, etenemismahdollisuudet, sekä läpinäkyvä toiminta auttavat meitä saavuttamaan parhaan mahdollisen työympäristön.
Meillä puhalletaan yhteen hiileen. Olemme työympäristönä välittävä ja empaattinen. Oli tilanne mikä hyvänsä, olemme aina valmiita kuuntelemaan toisiamme. Haluaisitko sinäkin olla mukana tarjoamassa asiakkaillemme rehellisesti parasta palvelua helposti ja ymmärrettävästi?
Lähde meidän mukaan!
Edellytämme hakijalta:
– vähintään sähköasentajan koulutusta
– soveltuvuutta itsenäisesti tehtäviin asennuksiin.
– voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja
– reipasta asennetta työtä kohtaan
– ajokorttia kohteiden välillä kulkemiseen
– joustavuutta ja sitoutumista työhön

Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää alla olevaan sähköpostiosoitteeseen koulutustodistuksen, CV:n tai työhistoria selostuksen kera.

tommi.pihkanen@kiinteistotekniikka.com

Jätä avoin hakemus

    Tutustu asiantuntijoihimme

    Iiro Lehtola

    Myynti ja asiakaspalvelu
    Verkkosivut yritykselle: WDS