fbpx

Sähköauton latausratkaisut yrityksille ja taloyhtiöille

Kaikki sähköautojen lataamiseen liittyvät palvelut yhdeltä toimijalta

Taloyhtiöt ja yritykset

Toteutamme sähköautojen latauspisteet myös yritysten ja taloyhtiöiden käyttöön. Pystymme toimittamaan helposti jopa yli sadan latauspisteen järjestelmät tai pikalatausasemat. Tyypillisiä asennuskohteita yhtiölataukselle ovat:

• Taloyhtiöt
• Toimistot
• Toimitilojen parkkipaikat
• Julkiseen käyttöön

TUTUSTU

Lomakohteet

Latausmahdollisuuden kysyntä lomakohteissa kasvaa hurjaa vauhtia.

Kauttamme on toteutettavissa monenlaisia latausratkaisuja lyhytaikaismajoituksiin. Erityyppisiä vaihtoehtoja on täysin ilmainen lataus, RFID-kortilla toimiva erikseen lunastettava lataus (samaan tyyliin kuin poreallas) tai lataustapa, jossa käyttäjä maksaa erillisen sovelluksen kautta käyttämänsä sähkön. Tällaisia taloyhtiölaitteita on mahdollista saada kiinteistöön jopa ilmaiseksi siten, että asiakas maksaa vain latauksesta.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Sähköauton lataus ja auton lämmitys

Yhdistä sähköauton lataus ja lämmitys helposti ja kustannustehokkaasti!

Pro Kiinteistötekniikka tekee yhteistyötä esimerkiksi Fiboxin ja eTolpan kanssa, joten kauttamme saat helposti ratkaisut taloyhtiöihin ja muihin puolijulkisiin kohteisiin.

Kaivutyöt

Teemme latausratkaisuita varten myös maatyöt. Pienemmät urat on mahdollista kaivaa edullisesti lapiolla, mutta meiltä löytyy myös kaivinkonekalusto suurempia kaivutöitä varten. Olemme hinnoitelleet kaivutyöt läpinäkyvästi metrihinnalla, jolloin sovitun urakan kustannukset eivät pääse nousemaan. Kaivutyöt voidaan kuitenkin toteuttaa myös tuntitöinä, asiakkaan niin halutessa.

Kuinka kuormanhallinta toteutetaan taloyhtiöissä?

Pieni opas kuormanhallinnan erilaisiin toteutuksiin, etenkin taloyhtiökohteissa.

Lue lisää kuormanhallinnasta

Pro lyhyesti

Olemme vuonna 2012 perustettu kiinteistötekniikan palveluita tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme selkeästi ja ymmärrettävästi kokonaisratkaisuja kiinteistön korjaus- ja kunnostustoimenpiteisiin.

Lue lisää

Verkkosivut yritykselle: WDS