fbpx

Latausasemat ja asennukset

LUE LISÄÄ

Sähköauton latauspiste

Saat sähköauton latauspisteen kotiin asennuksella alle viikon toimitusajalla. Voit pyytää meidät katselmuskäynnille kotiisi ja teemme sinulle suunnitelman sekä tilauksen tuotteista, asennus tapahtuu jo alle viikon sisällä katselmuksesta. Voit myös tilata latauspisteen tarvikkeet suoraan meiltä ja asentaa tuotteet itse.

Tutustu autojen latauspisteisiin ja tilaa katselmuskäynti tai suoraan tuotteet kotiisi nopealla toimitusajalla!

Tutustu

Tesla Wall Connector -asennus

Olemme Tesla Motorsin valtuuttama Wall Connector -asennusyritys. Toteutamme Wall Connector -asennukset kaikkialla Suomessa!

Kun olet tilannut laitteen Teslalta ja haluat nopean ja joustavan asennuksen Tesla Wall Connector -latauslaitteellesi, olemme käytössäsi!

Lue Lisää

Asuntojen sähkösaneeraus

Toteutamme asuntojen sähkösaneeraukset yleensä 1-2 viikossa ilman häiriötä kodissa asumiselle. Teemme sähkösaneerauksen kotiisi joustavasti ja tarpeidesi mukaan. Kodissa voi asua normaalisti saneerauksen aikana ja kotisi on täysin turvallinen muutostöiden aikanakin.

Tutustu sähkösaneerauspalveluumme ja tilaa tarkastuskäynti kotiisi!

TUTUSTU

Rakentajalle

Varautuminen sähköauton kotilataamiseen kannattaa kustannussyistä aloittaa ajoissa, mielellään jo rakennusvaiheessa. Myymme ja asennamme ABB:n suomessa valmistamat, erityisesti sähköauton lataamiseen valmistamat NäpsäSMART-EV ulkomittauskeskukset. Vaihdamme myös olemassa olevat ulkokeskukset tarvittaessa maatöineen.

Lue Lisää

 

Tiesitkö,

että palveluistamme saat kotitalousvähennyksen?

Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen maksimi on 2 550 euroa henkilöltä ja omavastuu on 100 euroa vuodessa. Vähennyskelpoinen osuus työn osuudesta on 40 %, kun työ on ostettu yritykseltä.

Kysy lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

    Verkkosivut yritykselle: WDS