fbpx

Sähköauton latausasemat

 

TILAA LATAUSASEMA

Asennamme vuodessa yli tuhat sähköauton latausasemaa!

Olemme yksi Suomen suurimmista kotilatauslaitteita asentavista yrityksistä ja asennustoimintamme kattaa tällä hetkellä koko Suomen. Asennamme sähköauton latausaseman kotiisi jopa viikon sisällä tilauksesta !

 

Latausratkaisuihimme saat myös rahoituksen yhteystyökumppanimme Svea Bank AB:n kautta. Tarjoamme mm. 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa sähköisen liikenteen hankintoihin. Voit tehdä hakemuksen täältä, jonka jälkeen hyväksytty päätös siirtyy suoraan järjestelmäämme.

zBeny Smart Älylaturi kuormanhallinnalla!

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat.

BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa.

BENY suojaa myös kodin pääsulakkeet, oli kodissa aurinkopaneelit tai ei.

Walle laturit

Walle on luotettava, tehokas ja helppokäyttöinen sähköauton latauslaite yksinkertaisuutta ja huolettomuutta etsivälle sähköautoilijalle.

Walle on kotimainen Avainlipputuote, joka on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Laadukkaan ja kestävän teräskuoren ansiosta voit asentaa laitteen huoletta sisälle tai ulos – Walle ajaa asiansa missä vain.

Charlie laturi – helppo ja turvallinen

Innohome Charlie on sähköautojen kotilataukseen suunniteltu turvallinen ja tehokas latausasema. Se on Avainlippu-tuote: suunniteltu ja valmistetaankin Suomessa. Innohome Charlie asennetaan kiinteästi paikalleen ja se on peruslataukseen tarkoitettu eli lataustavan 3 (Mode 3) mukainen laite. Sähköautoille suositeltavin lataustapa on Mode 3, jota kutsutaan peruslataukseksi.

 

VIRTA

Standard – Latausaika yli 2h

Virta ratkaisut sopivat omakotikäyttöön erittäin hyvin, kun kulutustiedot ja niihin liittyvät mittaus, raportointi, veloitus, ylläpito ym. -palvelut ulkoistetaan ja automatisoidaan taustajärjestelmällä.

Latauksen teho voidaan konfiguroida 1,38kW ja 22kW välille kiinteistön sähköjärjestelmän ominaisuuksien mukaan.

ABB Terra

Latausasema vaativaan käyttöön. Uusi Terra AC -latausasema yhdistettynä ABB:n kattaviin latausinfraa tukeviin toimintoihin. ABB Terra AC latausasema mahdollistaa maks. 11 kW (3x16A) latauksen. Type 2 latauspistorasia. Lataustehoa voidaan säätä helposti esim. erillisen älylypuhelinsovelluksen avulla. Latausluvan valtuutus/tunnistatuminen älypuhelinlysovelluksella tai RFID kortilla. Latausasemassa 4G liityntä optiona, jolla laite voidaan liittää esim. pilvipalveluun. Näytöllinen MID sertifioitu latausasema.

Keba P30

Ympäristöystävälliset KeContact P30 -latausasemat kestävät vaikeimmatkin sääolosuhteet ja ovat valmiita ulkokäyttöön – jopa -25 °C:ssa.

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy aina oikea ratkaisu jokaiseen käyttötarkoitukseen. Autosi nopeaan ja turvalliseen lataamiseen kotona ja mökillä. Ilkivaltaturvallinen laite joka sopii loistavasti esimerkiksi työsuhdeautoilijalle

Tiesitkö,

että palveluistamme saat kotitalousvähennyksen?

Vuonna 2023 kotitalousvähennyksen maksimi on 2 550 euroa henkilöltä ja omavastuu on 100 euroa vuodessa. Vähennyskelpoinen osuus työn osuudesta on 40 %, kun työ on ostettu yritykseltä.

Kysy lisää

Verkkosivut yritykselle: WDS