fbpx
hero-gradient

Tarinamme

”When you go alone, you go fast – when you go together, you go far”

Pro Kiinteistötekniikka lyhyesti

Yhtiön tarina alkoi jo vuonna 2012 Domtron Oy nimellä. Yhtiön toimiala onkin aina liittynyt kiinteistöteknisiin palveluihin ja nyt vuonna 2022 on yritys kasvanut sen kokoisiin saappaisiin, että uudelleenbrändäys Pro Kiinteistötekniikaksi tuli ajankohtaiseksi. Toiminta ja omistuspohja on pysynyt samana, henkilöstöä on vain tullut lisää.

Nykyään tarjoamme asiakkaillemme selkeitä ja helposti ymmärrettäviä kokonaisratkaisuja erilaisten kiinteistöjen korjaus-, parannus ja kunnostustoimenpiteisiin.

Uskomme, että kiinteistöteknisten- ja sähköautoiluun liittyvien ratkaisujen tulisi olla kaikkien ymmärrettävissä ja helpolla tavalla ostettavissa. Haluamme, että meidän kanssa on helppoa toimia ja meiltä on turvallista ostaa.

Sähköä ja autonlatauksia

Kesällä 2021 yritys alkoi vähitellen suorittaa enemmän ja enemmän sähköauton lataukseen liittyviä asennuksia. Tajusimme, että ala on kasvava ja päätimme panostaa täysillä sähköautojen latausbisnekseen. Yhdistimme menestyksekkäästi yrityksen voimavarat niin maanrakennuspuolelta kuin sähkö ja myyntipuoleltakin. Nykyään olemmekin yksi Suomen suurimmista sähköautojen latausasemia asentavista yrityksistä ja luultavasti suurin yritys, joka asentaa ainoastaan latausasemia!

Yrityksen talous on aina ollut hyvä ja toiminta luotettavaa. Asioidessasi kanssamme, asioit siis turvallisesti! Luottoluokituksemme on hyvä ja olemme jäsenyritys Yrittäjät-verkostossa. Luotettavasta yhteistyökumppanista osoituksena kertoo luotettava kumppani merkki.

 

Kotimaista työtä

Olemme luoneet kokonaisuuksia jotka työllistävät Suomea. Koska valtio on kehittänyt mahtavia ratkaisuita tukeakseen latausinfran rakentamista ja sähköautoilun kehittymistä, haluamme olla mukana tässä toiminnassa ja tukea tätä osaltamme, olkoon se sitten kuinka pieni tahansa. Teemme yhteistyötä kotimaisten laitevalmistajien kanssa, käytämme Suomessa valmistettuja keskustarvikkeita ja kotimaisia kaapeleita. Myös asentajamme ovat Suomalaisia ja töissä meillä.

Arvomme

Prolaisena, yhdessä eteenpäin

Puhallamme kaikki yhteen hiileen. Tekemisiämme ohjaa yhteiset tavoitteet
kannattavasta, kestävästä ja turvallisesta työpaikasta.

Olemme työympäristönä välittävä ja empaattinen. Olemme valmiita kuuntelemaan toisiamme, oli tilanne mikä hyvänsä.

Prolaisella on myös koko organisaation ammattitaito käsissään. Kollegoilta voi aina kysyä apua.

Rehellisesti ja avoimesti

Yhtiössä vallitsee läpinäkyvyyden kulttuuri. Olemme avoimia asiakkaillemme mutta myös toisillemme

Tarjoamme asiakkaillemme rehellisesti parasta palvelua ja ratkaisua; helposti ja ymmärrettävästi.

 

Oivaltaen ja opiskelemalla

Emme kangistu vanhoihin kaavoihin, vaan palamme halusta pysyä ajan hermolla ja kehityksen mukana luomassa uutta ja parempaa maailmaa.

Tuemme työntekijöitämme matkalla mestariksi. Hyödynnämme Prolaisten osaamista tarjoamalla mahdollisuuksia kouluttautua,
kehittyä ja ylentyä.

Kehitämme nykyisiä työtehtäviä ja annamme uusia haasteita. Haluamme, että Pro Kiinteistötekniika on työpaikkana yksinkertaisesti Paras!

 

Sinustako Prolainen?

Prolaisena puhallamme kaikki yhteen hiileen. Tekemistämme ohjaa yhteiset tavoitteet kannattavasta, kestävästä jaturvallisesta työpaikasta. Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus!

Hae meille töihin

Yhteystietomme

Iiro Lehtola

Myynti ja asiakaspalvelu

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  Liity Pron sisäpiiriin

  Liity Pron sisäpiiriin

  …ja kuulet ensimmäisten joukossa
  uusista palveluistamme, tuotteistamme
  sekä ajankohtaisista uutisista.

   Verkkosivut yritykselle: WDS