fbpx
hero-autojen-latauspisteet

Autojen latausasemat taloyhtiöille ja yrityksille

Asennamme sähköauton latausasemat myös taloyhtiöihin ja yritysten toimitiloihin koko Suomessa.

SOVI KARTOITUSKÄYNTI

Kartoitukset, sähkösuunnittelu, urakointi ja asennus

Toteutamme sähköurakointina latausvalmiudet ja asennukset pienistä omakotitalokohteista suuriin taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja ostoskeskuksiin. Osa yrityksille rakennettavista latausratkaisuista ei ole juuri suurempia kuin omakotitalokohteissakaan. Ero näissä onkin juuri se, että ostajalla on Y-tunnus ja tuet määräytyvät näissä eri lailla. Myös latausasemien toimintaan ja kulutuksen seurantaan halutaan yleensä erilaisia ratkaisuita, kun kyseessä on yritykselle tuleva asennus.

Toteutamme myös maankaivutyöt itse omalla kalustolla, mikä kokemuksemme mukaan helpottaa työn tilaajaa huomattavasti.

 

”Tällä vauhdilla asennamme yli tuhat latauslaitetta vuodessa ja vauhti vain kasvaa”
Timo Koski, Pro Kiinteistötekniikka Oy

 

Kartoituskäynti taloyhtiöön, jossa haluttiin muuttaa lämmitystolppia latausasemiksi. Löysimmekin keskuksesta valmiin ratkaisun, joka säästi taloyhtiöltä kalliit kaivutyöt.

Koko urakka yhdeltä toimijalta
– suunnittelusta toteutukseen

Kaikki lähtee siitä, että sähköjärjestelmä sopii sähköauton lataamiseen. Tavallisesti pienemmissä järjestelmissä kuten omakotitaloissa, sähköjärjestelmään tarvittavat muutostyöt rakennetaan latausaseman asennuksen yhteydessä. Esimerkiksi taloyhtiöissä, hotelli- tai liikekiinteistöissä sähköautojen lataamista varten rakennettavat sähköiset muutostyöt ovat usein niin suuria, että toteutetaan erillisenä sähköurakkana.

Toteutamme yleensä latausjärjestelmien sähköpuolen omana kokonaisuutenaan siten, että siihen on mahdollista toteuttaa latausasemia myöhemmin esimerkiksi yksi kerrallaan. Taloyhtiökohteissa toimitaan usein siten, että taloyhtiö maksaa latausvalmiuden, eli sähköurakan ja asukas oman latauslaitteensa ja sen asennuksen. Tällöin kustannukset jakautuvat reilusti ja myös tukiasiat menevät oikein.

Toteutamme latausasemaurakoinnin alusta loppuun itse. Kanssamme on helppo toimia, koska niin myyjät, sähköasentajat, kaivinkonekuskit kuin taloushallintokin on meidän omaa porukkaa! Siksi työmaalla on hyvä yhteishenki ja hinnat edullisia.

ABB

Terra 11 kW

Lataustehon säätö helposti esim. erillisellä älylypuhelinsovelluksella. Latausluvan valtuutus/tunnistatuminen älypuhelinlysovelluksella tai RFID kortilla. Latausasemassa 4G liityntä optiona, jolla laite voidaan liittää esim. pilvipalveluun. Näytöllinen MID sertifioitu latausasema. Näytöltä näet ladatun energian määrän. Lisäksi latausasemassa integroituna energiamittari jota voidaan hyödyntää raportointiin ja kuormanhallintaan.

Hinta
1690 €
(Sis. alv. 24%)
Harju Elekter

Type 2 + Schuko

Kehitetty julkisten kohteiden vaatimuksiin. Saatavilla langattomalla eTolppa -tekniikalla. Tyylikäs design ja ilkivaltaluokiteltu rakenne. Yhteensopiva kuormanhallintajärjestelmään. Latausteho 2 x 11 kW Mitat (mm) L250 x K649 x S200 Asennustapa Tolppa tai seinä Vikavirtasuoja A + DC Type 2 latauspistorasia ja supersuko Ulostulot oikea Type 2 latauspistorasia ja supersuko 2 kpl Type 2 Latauspistorasia 2 kpl Supersuko MID -hyväksytty energianmittaus IK-luokka IK 10

Hinta
4050 €
(Sis. alv. 24%)
Fibox

BluEV 2x22kW

Luotettavaa latausta tyypin 2 latausasemilla, joissa kaksi 11 kW:n latausporttia. Luotettava, kestävä ja älykäs ratkaisu erityisesti yrityksille ja taloyhtiöihin, sekä yhteisiin pysäköintialueisiin. Suunniteltu kiinteistönomistajien, pysäköintioperaattorien, rakentajien, latausoperaattorien ja taloyhtiöiden tarpeisiin

Hinta
3490 €
(Sis. alv. 24%)
Älypiharasia

Fibox Smart

Lataus ja lämmitys kahdelle parkkipaikalle yhdellä rasialla. Älypiharasialla on mahdollista toteuttaa suuriakin latauskokonaisuuksia. Älykäs eParking.fi järjestelmä mahdollistaa mm. laskutuspalvelun ja kuormanhallinnan Suurin sallittu jatkuva virta: 16 A (vastaa n. 3,6 kW, tai n. 20 km kantamaa tunnissa)

Hinta
890 €
(Sis. alv. 24%)
Pikalatausasema 50 kW

ABB TERRA 54

Onko pilkettä silmäkulmassa? Tai vaivaako ainainen kiire, etkä ehdi odottelemaan lataamista? Silloin tämä on juuri sinulle! Pikalatausasema 50 kW Combo 2 ja CHaDemo kaapeleilla TERRA 54 CJ mahdollista pikalatauksen 50 kW DC :llä, latausasemassa CCS2 ja Chademo latauspistokkeet.

Hinta
39 900 €
(Sis. alv. 24%) hintaluokka laitteelle asennettuna

Esimerkki latausasemaurakan hinnasta yritykselle

Kustannus yritykselle joka tilaa 6 kpl latausasemia työntekijöiden ja asiakkaiden käyttöön:

  • Latausasemat + Asennustyö yhteensä noin 7000 €
  • Ara tuki latausasemiin 6 x 750 € yhteensä 4500 €
  • Latausasemaurakan lopulliset kustannukset tukien jälkeen 2500 €
  • Latausaseman lopullinen kustannus n. 420€ / kpl 

 

LUE LISÄÄ ARA -TUESTA yrityksille

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

    Verkkosivut yritykselle: WDS