fbpx
hero-autojen-latauspisteet

Autojen latausasemat taloyhtiöille ja yrityksille

Asennamme sähköauton latausasemat myös taloyhtiöihin ja yritysten toimitiloihin koko Suomessa.

SOVI KARTOITUSKÄYNTI

Kartoitukset, sähkösuunnittelu, urakointi ja asennus

Toteutamme sähköurakointina latausvalmiudet ja asennukset pienistä omakotitalokohteista suuriin taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja ostoskeskuksiin. Osa yrityksille rakennettavista latausratkaisuista ei ole juuri suurempia kuin omakotitalokohteissakaan. Ero näissä onkin juuri se, että ostajalla on Y-tunnus ja tuet määräytyvät näissä eri lailla. Myös latausasemien toimintaan ja kulutuksen seurantaan halutaan yleensä erilaisia ratkaisuita, kun kyseessä on yritykselle tuleva asennus.

Toteutamme myös maankaivutyöt itse omalla kalustolla, mikä kokemuksemme mukaan helpottaa työn tilaajaa huomattavasti.

 

”Tällä vauhdilla asennamme yli tuhat latauslaitetta vuodessa ja vauhti vain kasvaa”
Timo Koski, Pro Kiinteistötekniikka Oy

 

Kartoituskäynti taloyhtiöön, jossa haluttiin muuttaa lämmitystolppia latausasemiksi. Löysimmekin keskuksesta valmiin ratkaisun, joka säästi taloyhtiöltä kalliit kaivutyöt.

Koko urakka yhdeltä toimijalta
– suunnittelusta toteutukseen

Kaikki lähtee siitä, että sähköjärjestelmä sopii sähköauton lataamiseen. Tavallisesti pienemmissä järjestelmissä kuten omakotitaloissa, sähköjärjestelmään tarvittavat muutostyöt rakennetaan latausaseman asennuksen yhteydessä. Esimerkiksi taloyhtiöissä, hotelli- tai liikekiinteistöissä sähköautojen lataamista varten rakennettavat sähköiset muutostyöt ovat usein niin suuria, että toteutetaan erillisenä sähköurakkana.

Toteutamme yleensä latausjärjestelmien sähköpuolen omana kokonaisuutenaan siten, että siihen on mahdollista toteuttaa latausasemia myöhemmin esimerkiksi yksi kerrallaan. Taloyhtiökohteissa toimitaan usein siten, että taloyhtiö maksaa latausvalmiuden, eli sähköurakan ja asukas oman latauslaitteensa ja sen asennuksen. Tällöin kustannukset jakautuvat reilusti ja myös tukiasiat menevät oikein.

Toteutamme latausasemaurakoinnin alusta loppuun itse. Kanssamme on helppo toimia, koska niin myyjät, sähköasentajat, kaivinkonekuskit kuin taloushallintokin on meidän omaa porukkaa! Siksi työmaalla on hyvä yhteishenki ja hinnat edullisia.

ABB

Terra 11 kW

Lataustehon säätö helposti esim. erillisellä älylypuhelinsovelluksella. Latausluvan valtuutus/tunnistatuminen älypuhelinlysovelluksella tai RFID kortilla. Latausasemassa 4G liityntä optiona, jolla laite voidaan liittää esim. pilvipalveluun. Näytöllinen MID sertifioitu latausasema. Näytöltä näet ladatun energian määrän. Lisäksi latausasemassa integroituna energiamittari jota voidaan hyödyntää raportointiin ja kuormanhallintaan.

Hinta
1690 €
(Sis. alv. 24%)
Harju Elekter

Type 2 + Schuko

Kehitetty julkisten kohteiden vaatimuksiin. Saatavilla langattomalla eTolppa -tekniikalla. Tyylikäs design ja ilkivaltaluokiteltu rakenne. Yhteensopiva kuormanhallintajärjestelmään. Latausteho 2 x 11 kW Mitat (mm) L250 x K649 x S200 Asennustapa Tolppa tai seinä Vikavirtasuoja A + DC Type 2 latauspistorasia ja supersuko Ulostulot oikea Type 2 latauspistorasia ja supersuko 2 kpl Type 2 Latauspistorasia 2 kpl Supersuko MID -hyväksytty energianmittaus IK-luokka IK 10

Hinta
4050 €
(Sis. alv. 24%)
Virta

Single

Tee lataamisesta helppoa Virran avulla! Virta laturi: Moderni, erittäin kompakti kotelo Latauskapasiteetti 3,7 kW - 22 kW Saatavana pistorasialla tai 5 tai 8 metrin kaapelilla Asennus seinälle tai valinnaiselle asennuspylväälle Dynaaminen kuorman tasaus älykkään mittarin avulla Selkeä latausilmaisin LEDillä tai värillisellä näytöllä Näyttö voidaan konfiguroida useilla kielillä, myös Suomeksi Varustettu laskutukseen soveltuvalla energiamittarilla Latauksen avaus veloituskortilla tai Virta APPilla Plug & Charge Laadukas Eurooppalainen tuote

Hinta
2250 €
(Sis. alv. 24%) asennettuna
Fibox

BluEV 2x22kW

Luotettavaa latausta tyypin 2 latausasemilla, joissa kaksi 11 kW:n latausporttia. Luotettava, kestävä ja älykäs ratkaisu erityisesti yrityksille ja taloyhtiöihin, sekä yhteisiin pysäköintialueisiin. Suunniteltu kiinteistönomistajien, pysäköintioperaattorien, rakentajien, latausoperaattorien ja taloyhtiöiden tarpeisiin

Hinta
3490 €
(Sis. alv. 24%)
Älypiharasia

Fibox Smart

Lataus ja lämmitys kahdelle parkkipaikalle yhdellä rasialla. Älypiharasialla on mahdollista toteuttaa suuriakin latauskokonaisuuksia. Älykäs eParking.fi järjestelmä mahdollistaa mm. laskutuspalvelun ja kuormanhallinnan Suurin sallittu jatkuva virta: 16 A (vastaa n. 3,6 kW, tai n. 20 km kantamaa tunnissa)

Hinta
890 €
(Sis. alv. 24%)
Walle

16M

Walle16M myös taloyhtiöiden käyttöön. Lähtöteho yksivaiheisena enintään 3,6kW, kolmivaiheisena 11kW 5 m Type2-latauskaapeli MID-hyväksytty energiamittari (valinnainen) Valmius langattomaan kuormanhallintaan Valmius 2-tasoiseen kuormanhallintaan Kuormanhallinnan säätöalue 6-16 A

Hinta
1250 €
(Sis. alv. 24%)
ABB

TERRA 54

TERRA 54 CJ mahdollistaa 50kW DC pikalatauksen. Latausasemassa CCS2 ja Chademo latauspistokkeet.

Hinta
kysy €
(Sis. alv. 24%)
Virta

C - Sarja

Pienikokoinen mutta tehokas C - sarja, pystyy jopa 400kW enimmäistehoon! Saatavilla eri kaapelityypeillä

Hinta
kysy €
(Sis. alv. 24%)

Muut lisätarvikkeet

Kaikki virta tuotteet täältä

Esimerkki latausasemaurakasta yritykselle

Kustannus yritykselle joka tilaa 3 kpl Charlie 3 latausasemia työntekijöiden ja asiakkaiden käyttöön:

  • Latausasemat + Asennustyö yhteensä noin 2549 €
  • Ara tuki latausasemiin 3 x 750 € yhteensä 2250 €
  • Latausasemaurakan lopulliset kustannukset tukien jälkeen 299 €
  • Latausaseman lopullinen kustannus n. 99€ / kpl 

 

KYSY LISÄÄ MYYNNISTÄ

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

    Verkkosivut yritykselle: WDS