fbpx
hero-autojen-latauspisteet

Autojen latauspisteet

Asennamme sähköauton latauspisteen myös taloyhtiöihin ja yritysten toimitiloihin. Asennamme latauslaitteet koko Suomessa.

SOVI KARTOITUSKÄYNTI

EaSee Latausasema

Charge 22 kW

Asennamme taloyhtiökohteisiin ensisijaisesti Norjalaisen Easee:n valmistamaa laadukasta Charge 22 kW mallia. Laite tukee älykästä 1,4-22 kW latausta. Easee Charge maksimoi rakennuksen käytettävissä olevan sähkötehon dynaamisen kuormituksen ja vaiheiden tasapainottamisen avulla. Loistava ratkaisu sähköajoneuvojen skaalautuvan latausratkaisun toteuttamiseen työpaikoille, kerrostaloihin tai pysäköintialueille. Mahdollista toteuttaa jopa useiden satojen latauspisteiden järjestelmät. Myös ilmainen verkkopohjainen latauslaitekohtainen kulutuksen seuranta kuuluu pakettiin.

Hinta
849 €
(Sis. alv. 24%)
Wallbox

Copper SB

Loputtomasti mahdollisuuksia älykkäällä latauksella. Wallbox Copperin tyypin 2 pistorasia mahdollistaa kaikkien markkinoilla olevien sähköautojen lataamisen. Turvallinen käyttäjän tunnistautuminen RFID-kortin tai myWallbox applikaation avulla. Laturia voi hallita millä tahansa älylaitteella Wi-Fin, Bluetoothin, ethernetin tai 4G:n avulla. (4G lisävaruste). Voit hallita laturia myWallbox -applikaation tai portaalin kautta. Tehokasta sähköauton latausta. Jopa 22 kW:n latausteholla. Euroopassa kehitetty ja valmistettu Copper SB on suunniteltu kestämään.

Hinta
990 €
(Sis. alv. 24%)
Pikalatausasema 50 kW

ABB TERRA 54

Onko pilkettä silmäkulmassa? Tai vaivaako ainainen kiire, etkä ehdi odottelemaan lataamista? Silloin tämä on juuri sinulle! Pikalatausasema 50 kW Combo 2 ja CHaDemo kaapeleilla TERRA 54 CJ mahdollista pikalatauksen 50 kW DC :llä, latausasemassa CCS2 ja Chademo latauspistokkeet.

Hinta
39 000 €
(Sis. alv. 24%) hintaluokka laitteelle asennettuna

Esimerkki latausasemaurakan hinnasta yritykselle

Kustannus yritykselle joka tilaa 6 kpl latausasemia työntekijöiden ja asiakkaiden käyttöön:

  • Latausasemat + Asennustyö yhteensä noin 7000 €
  • Ara tuki latausasemiin 6 x 750 € yhteensä 4500 €
  • Latausasemaurakan lopulliset kustannukset tukien jälkeen 2500 €
  • Latausasemat yritykselle asennettuna n. 420€ / kpl 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

    Verkkosivut yritykselle: WDS