fbpx
walle_hero_2e

Walle laturin asennus

 

Voit tilata asennuksen Walle -latauslaitteelle tältä sivulta

 

Asennuksella on yksi hinta koko Suomessa, joten yllättäviä

kuluja ei tule.

 

TILAA ASENNUS TÄSTÄ

1. Latausaseman valinta

Onneksi olkoon!

Olet päätynyt kotimaiseen Walle -latauslaitteeseen ja tulet olemaan valintaasi varmasti tyytyväinen. Laite vaatii kuitenkin asennuksen kiinteistösi sähköihin, jotta se toimisi turvallisesti ja oikein. Siksi sinut on ohjattu Walle asennuskumppanin tilaussivulle. Asennamme kaikki Wallen laitteet ja lisätarvikkeet koko Suomeen kiinteällä hinnalla.

2. Asennuksen hinta

Teimme kiinteistön seinään tai tolppaan tulevalle latausaseman asennukselle kiinteähintaisen perusasennuksen, jolla latausasema asennetaan kiinteistön ominaisuuksien ehdoilla 3,7 – 11 kW latausteholle. Näin latauslaitteen osto on helppoa, vaivatonta ja tiedät mitä olet ostamassa.
Asennuksen hinta on 790 euroa ja se sisältää yleensä kaikki asennuksen kulut.

3. Latauslaitteen asennus

Tarjoamme ensimmäistä asennusaikaa yleensä 7 päivän sisään  tilauksesta. Aina latauslaite ei ole saatavilla niin nopeasti, joten silloin asennusaika sovitaan laturin saapumisen mukaan. Et siis kuitenkaan ole ilmoittautumassa asennusjonoon, vaan asennus pyritään suorittamaan mahdollisimman pian, jotta pääset lataamaan kotona nopeasti ja edullisesti.

Asennussisältö löytyy täältä

 

Muuta huomioitavaa:

  • Jos haluat asennuksen tehtäväksi vahvemmalla kaapeloinnilla tulevaisuutta varten, esim. toinen auto/toinen laturi, suurempi latausteho 11-22kW tms. lisää tilaukseen tuote ”vahvempi kaapelointi asennukseen”.
  • Jos olet saanut Wallelta alennuskoodin tai sopimushinnan, ilmoitathan myös siitä ”muut lisätiedot” -kentässä.

Tiesitkö,

että palveluistamme saat kotitalousvähennyksen?

Vuonna 2023 kotitalousvähennyksen maksimi on 2 550 euroa henkilöltä ja omavastuu on 100 euroa vuodessa. Vähennyskelpoinen osuus työn osuudesta on 40 %, kun työ on ostettu yritykseltä.

Kysy lisää

Verkkosivut yritykselle: WDS