fbpx
hero-gradient

Arvonnan ehdot

 

 

Arvonnan ehdot

Pro Kiinteistötekniikka Oy järjestää PlayStation 5:en arvonnan. Kaikki arvontaan osallistuneet ovat mukana

Kilpailun järjestää Pro Kiinteistötekniikka Oy (”järjestäjä”). Kilpailuun voi osallistua ajalla 1.6.2022-31.8.2022. Voittajan arvonta suoritetaan heti arvonnan päätyttyä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuvoittajan tiedot tullaan julkaisemaan Pro Kiinteistötekniikka Oy:n sähköisissä viestintäkanavissa.

Kilpailuun voi osallistua Pro Kiinteistötekniikka Oy:n kotisivuilla osoitteessa www.kiinteistotekniikka.com latausaseman tilauksen yhteydessä tai ostamalla latausaseman muuta kautta (esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse).

Voittaja arvotaan Pro Kiinteistötekniikka Oy:n edustajan toimesta satunnaisella otannalla. Arvonnan palkintona on käyttämätön PlayStation 5 pelikonsoli. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 päivän kuluessa valinnan jälkeen, voittaja arvotaan uudelleen.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi. Voittajan henkilöllisyys ja henkilötietojen oikeellisuus tarkistetaan.

Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnon lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei millään perusteella ylitä palkinnon arvoa.

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin, ellei sitä erikseen kielletä, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Verkkosivut yritykselle: WDS